Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A dispărut teza de doctorat a lui Florian Coldea. Or fi luat-o profesorii de la Universitatea din Cluj, să afle cum gîndește noul lor coleg. Dacă ar fi dispărut toate tezele de doctorat ale generalilor SRI, s-ar fi întîmplat ceva? Nimic! Dar dacă ar fi dispărut și tezele de doctorat ale generalilor, ziși și chestori, din Poliție? Aceeași neînsemnată pagubă! Dar dacă ar fi dispărut și tezele de doctorat ale politicienilor care și-au obținut titlul de doctor după ce au devenit parlamentari sau miniștri? Ce ușurare pe cîntarul falsurilor și furturilor intelectuale! Din păcate, România n-are resurse să abordeze subiectul.

Integral pe CotidianulComentarii

@ v, militant PSD în spațiul virtual Dar o internare la „Obregia” pentru tratarea de obsesii sexuale nu vrei? PSD îți poate asigura și un abonament gratuit la troaca porcilor atinși de pesta africană. Să nu te temi, la idioți nu se ia!

21 octombrie 2018 16:51

v, militant PSD in spatiul virtual O vreau in anus de la fiecare soldat sovietic! Acum!

21 octombrie 2018 10:43

Viorica Paduchi-Lati Dancila Coldea l-a protejat de Dragnea de puscarie. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

21 octombrie 2018 10:36

Hm! Ce zice Cantemir de Coldea et comp. și de ce-l apucă Socotitorul! De coiul pe care scrie Rusia! Când și cum i-o fi văzut el coiul lui Cantemir?! Înseamnă că Socotitorul umblă cu nesaț pe la prohabul cui se nimerește!!! Bravo lui! E cotoi bătrân, dar în pas cu vremurile noi. Poate se simte Georgică Soroș și-i plătește un dus-întors până în Canada, unde s-a legalizat marihuana, să tragă și el un joint, două, sau nouă. Câte socotește el că-s de ajuns să-l ucidă pe Dracne dintr-o simplă privire.

20 octombrie 2018 1:02

@Cum, măi Bilei, de sulă să îl iei pe Coldea, ... nu-ți mai place fața lui, după ce până mai alaltăieri l-ai aplaudat și i-ai mâncat din palmă?! Nu-i frumos, să știi! Te pomenești că te dezici și de Lulutza!!! Păi atunci, zi-i, omule, lui Dracne o zicere de bine de-a ta, scurtă, sinceră și admirativă!

20 octombrie 2018 0:49

Uta Mai Cantemir chiar ca esti idiot ,auzi vorbe "si-a distrus viata "!!

19 octombrie 2018 19:58

PS Dragnea este un LINGAU si un mare HOT. Pentru a scapa de urmari s-a pus bine cu SRI si chiar cu Kovesi. Participa la chefurile tinute pe laK1, K2 si ale kkaturi de sedii securiste unde le taia porci adusi eident de el. Meseria de asta a invatat-o in familie pentru ca taica-su era militian intr-un sat din TL si-si santaja consatenii, tarani care mai furau porumb de pe camp, sa-i creasca si lui anual 2-3 porci

19 octombrie 2018 13:12

@Cantemir Tu esti plecat rau d'acasa! De fapt si Cantemir (domnul Moldovei), cel adevarat, altfel un om cultivat nu ca tine un terchea-berche, tot la rusi a sfarsit-o. Cara-te cat mai repede, analfabet functional. Tu erai in aia mica si neagra a lu' ma-ta sau nici acolo, poate ma-ta, atunci cand eram in celalalt lagar (rusesc zis sovietic) si 16 societati (mixte!!!) romanao-sovietice jefuiau tara (despagubire de razboi, ziceau unii) . Daca n-ai fi un analfabet functional numele societatilor ti-ar spune totul :Sovrompetrol,( petrolul românesc),Sovromtransport, TARS (transporturile aeriene), Sovrombanc, Sovromgaz, Sovromfilm, Sovromlemn, Sovromtractor, Sovromchim, Sovrommetal Sovromconstrucţia, Sovromasigurare, Sovromuraniu ( URANIU, imbecilule) Sovromcuarţit, Sovromutilaj petrolier şi Sovromnaval. Nu seti decat un jalnic imbecil. PS Daca nu erai analfabet functional pricepeai ca eu am criticat acolo pe toti palgiatorii pe care de fapt ii consider niste hoti, mai ales pe cei care-s pe lista ta. Desi ma intreb de ce nu apare si Ponta acolo? ( el n-a plagiat?) Si multi altii din psd!! Ai creierul spalat la Nufarul cu Dero? Vezi ca te asteapta experimentul Pitesti!

19 octombrie 2018 13:03

CANTEMIR pt. tampitul cu socoteala, care delireaza despre rusii, petrolul nostru, cizmarul si alte bazaconii. Textul il incrimineaza pe Coldea, amic cu Bica, Udrea, Basescu, Johanis, Kovesi, Lazarica fara frica. Ce-are Dragnea, cu derbedeii din Statul Paralel, fraierul Dragnea si-a distrus viata, luptand impotriva amestecului grosolan SRI/Justitie.

19 octombrie 2018 12:16

Socotitorul Jalnic! Cand se FURA la acele niveluri (nenerali, ministri, parlamentari ), pentru ca plagiatul sau copiatul este un furt, ce mai puteti astepta de la aceasta natie? Si ne plangem ca Europa e cu ochii pe noi!? In loc sa ne punem cenusa in cap, sa ne ordonam viata sociala dupa model european ( nu se dorea inainte de 1989 acel model?) noi ne ratoim la acestia ca-si "baga nasul in treburile noastre". Parca-l vad pe CIZMARUL din Scornicesti un fel de DRACNEA actual strigand in gura mare ca noi "suntem un stat suveran si independent" si miltam "pentru neamestecul in treburile interne ale statului". S-a schimbat ceva in judecata acestora? Nimic! Numai ca ar vrea banii europeni si apoi sa-i fure! Rusii in schimb au vrut graul si petrolul nostru.

18 octombrie 2018 21:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.


Te-ar mai putea interesa și...

Circul cel mare crește mereu

21 aprilie 2019 19:16

Liviu Nicolae Dragnea -omul nimicului

21 aprilie 2019 12:07

Şefu’, fii candidatul nostru!

19 aprilie 2019 13:30

Ce fel de SRI avem?

18 aprilie 2019 20:27

Tudorel, out! Se pregăteşte Vio?

18 aprilie 2019 15:57