Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele turc, Recep Erdogan, a făcut cadou regimului Plahotniuc-Dodon de la Chișinău două autospeciale pentru intervenție și dispersarea participanților la proteste de amploare , care au fost puse la dispoziția Ministerului de Interne, scrie jurnal.md.

„Ieri seara, începând cu ora 21.30, au sosit două autovehicule pentru combaterea demonstrațiilor în masă, abreviate TOMA, care vor fi folosite de Ministerul Afacerilor Interne. Până în ziua de astăzi v-am fost alături fără nicio discriminare. Am făcut tot ce am putut pentru dezvoltarea Moldovei și a regiunilor sale. Cu bunăvoința și ajutorul lui Alah, vom continua să fim alături de poporul moldovean și găgăuz”, a anunțat Erdogan, în cadrul vizitei sale la Comrat.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul TURCIA 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; TU.R.C.IA. TU-Tișbitul, RIA-Rai, C-Casa. Casa Raiului Lui Hristos și Tișbitul. Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt întreaga Creație între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva). Turcia trebuia să fie creștin-ortodoxă.

24 octombrie 2018 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.