Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul Adina Florea a anunţat joi că şi-a depus candidatura pentru postul de procuror din cadrul Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, însă va opta pentru funcţia de şef al DNA, dacă în final i se va valida această numire.

„Voi candida pentru funcţia de procuror de execuţie, nu pentru procuror-şef (al Secţiei de anchetare a magistraţilor, n.r) m-am înscris, ci pentru procuror de execuţie. Eu sunt procuror de execuţie. Ce fac acum la Constanţa, dacă voi fi admisă la Bucureşti, voi face la Bucureşti. E acelaşi lucru. Nu se schimbă cu nimic statutul meu profesional, sunt procuror. Procuror pot fi la Constanţa, pot fi la Bucuresti, pot fi la Braşov, pot fi la Cluj, nu e niciun fel de problemă. Astăzi pot fi la Constanţa, dacă mi se acceptă candidatura ca urmare a acestui interviu, va urma o activitate de procuror de execuţie la Bucureşti în cadrul acestei secţii. În măsura în care mi se va accepta candidatura la DNA, îmi voi continua activitatea la DNA, nu pot să mi-o continui şi colo şi colo, n-am cum, nu se poate. Este o funcţie de execuţie aceasta, iar candidatura pentru DNA este pentru o funcţie de conducere, nu are nicio legătură una cu alta. Sunt total diferite”, a declarat procurorul Adina Florea, potrivit Mediafax.

Integral pe Adevărul