Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campionilor, iar asta presupune faptul că va ajunge la aproape cinci luni fără niciun succes înregistrat în circuitul WTA. Ultima victorie a venit fix cu două luni în urmă, pe 18 august, în semifinalele de la Cincinnati (6-3, 6-4, cu Sabalenka).

În acest moment, cel mai bun scenariu pentru Simona reprezintă participarea la Shenzhen, turneu ce va avea loc în luna ianuarie 2019, adică la 4 luni și jumătate de izbânda din duelul cu Sabalenka. Cristian Tudor Popescu a explicat cum a ajuns cea mai bună jucătoare a lumii într-o asemenea situație.

”După Cincinnati, a intrat într-un declin. Să nu uităm că acolo a fost în finală. De acolo însă, după părerea mea, ea s-a și depresurizat psihic. Există niște rezerve psihice ale jucătorului, așa cum există și rezerve fizice și care la un moment dat se termină. Anul acesta a fost cel mai solicitant din cariera Simonei.

A fost în finală la două Grand Slam-uri. A câștigat unul. În turneele la care a participat a avansat până în fazele superioare. A avut multe meciuri grele. Deci a fost anul cel mai dur pentru ea și i-a epuizat mai devreme rezervele”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru RFI.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.