Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

17 octombrie 2018 va rămâne în istorie ca ziua în care Canada a legalizat consumul de droguri în scop de relaxare. Este cea mai mare țară din lume care ia o astfel de decizie, după Uruguay, care a spart gheața în 2016. Guvernul lui Justin Trudeau garantează calitatea drogurilor: cine cumpără de pe site-urile guvernamentale are siguranța că va consuma marijuana cu o concentrație mai mică de THC. Reacția traficanților: jointuri la ofertă, 2 la preț de unul, să nu-și piardă clienții.

În prima fază, vânzările sunt asigurate în principal de guvern, online sau în magazine oficiale, dar fiecare provincie canadiană are propria politică. În unele, sunt autorizate și magazinele particulare, în număr limitat pentru început. În Ontario, cea mai cunoscută provincie, vor fi deschise primele magazine particulare abia din aprilie, anul viitor. În British Columbia, consumatorii vor cumpăra în principal de pe site-uril oficiale, pentru că există un singur magazin în toată provincia.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Canadian importat De ce mințiți oamenii ? In Canada s-a legalizat doar consumul de Marijuana nu toate drogurile. Cine citește articolul asta crede ca toate drogurile sunt legale acolo. Oricum aici se fuma la greu Marijuana de la al cu tita in gura pan' la cel cu barba sura, inclusiv de polițiști in timpul programului. Guvernul federal a legalizat o situație de fapt ca sa încaseze taxele de rigoare asa cum face cu tutunul si alcoolul.

18 octombrie 2018 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.