Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu a participat până la urmă la turneul de la Moscova, iar acum se află deja la Singapore, acolo unde speră să joace la Turneul Campioanelor. Simona Halep a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Sport Express: "Toată lumea din România mă recunoaște pe stradă, mă bucur, dar uneori vreau liniște", a precizat numărul unu mondial, informează Mediafax.
Simona Halep a fost întrebată de viața pe care o are în România, având în vedere că este cea mai importantă sportivă a noastră. Ce a răspuns Halep la: "Îți simți popularitatea?" - "Da și este foarte greu. Avem o țară mică, iar acum în România nu prea sunt sportivi care să aibă performanțe mari, iar acesta este motivul din cauza căruia sunt recunoscută cu ușurință pe stradă. Toată lumea vrea să facem o poză sau vrea autograf. Mă bucur și îmi face plăcere, dar uneori am nevoie și de liniște. Este foarte greu să găsesc un loc unde să nu fiu recunoscută, dar încerc să privesc aceste lucruri ca pe lucruri pozitive și să înțeleg că succesul vine și cu astfel de momente".

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.