Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sprijinul românilor pentru apartenenţa ţării la Uniunea Europeană a ajuns la 49%, în scădere cu zece puncte procentuale faţă de aprilie, printre cauzele declinului fiind deciziile şi mesajele promovate de coaliţia PSD-ALDE.

Românii încep să fie din ce în ce mai pesimişti în ceea ce priveşte apartenenţa ţării la UE, aceştia înregistrând cea mai mare creştere a neîncrederii faţă de acest organism, după cum arată un sondaj Eurobarometru desfăşurat în statele Uniunii în septembrie şi dat publicităţii miercuri.

Integral pe AdevărulComentarii

@Radule, Radule Păi matale nu ți-e clar că UE, alături de ONU, FMI, BM, OMS și alte organisme înternaționale oculte sunt cărămizi fondatoare ale Noii Ordini Mondiale (NOM) zisă și NOVO ORDO SECLORUM?! Au nu știi că mărețul proiect masonic este menit sa curețe lumea de națiuni, cu excepția „poporlui ales), populația globului să fie redusă cu 90 %, iar ce mai rămâne să fie condusă de un gubiern mondial, în care herr al nost' să prindă măcar un post de samsar de puradei numai buni de educat sexual din pruncie, iar dacă nu, numai bun de „piese de schimb” medicale și de celule stem?! S-auzim de bine!

18 octombrie 2018 10:01

Radule, Radule Nu stiu daca e vreo realitate in ce spune articolul, dar cu siguranta PSDscepticismul este la cote fara precedent.

18 octombrie 2018 9:13

Radu Eremia Sa moara mama - daca muscati la soparla asta (de 3 parale, n.m.,) m-am scos - imi dau aia sa "absob" la "fonduri" (nerambursabile & "structurale" de o sa ma cac numai euroi!

17 octombrie 2018 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.