Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficial, Coreea de Nord se află sub un regim strict de sancțiuni internaționale, dar recenta destindere din peninsula coreeană a trezit interesul țărilor străine pentru fabuloasele resurse minerale din subsolul țării.

Odată cu atenuarea tensiunii în peninsula coreeană, Seulul este interesat de aceste resurse, dar Beijingul și-a țesut deja pânza. Grupul public sud-coreean Korea Resources Corporation (Kores) a dezvăluit în Parlament că valoarea resurselor naturale ale Coreii de Nord ar atinge 2.900 miliarde euro. O mană potențială fiind vorba despre așa-numitele pământuri rare, de magneziu, de grafit.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul C.OR.EEA. de NOR.D. C-Creier, OR-România, EA-Elia, NOR-România, D-Dumnezeu. Creierul lui Elia din România. Dumnezeu din România. Liderul Suprem Kim Jong-Un = Sfântul Prooroc Ilie. Totul controlat de Stat spre deosebire de țările occidentale controlate de Bănci, Corporații și multimiliardari.

18 octombrie 2018 4:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.