Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu există nici un Dumnezeu - aceasta este concluzia fizicianului Stephen Hawking. Cartea a fost completată de familia sa după moartea marelui fizician. Alte bombe pe care omul de știință britanic le-a lansat sunt despre viața extraterestră unde spune că este convins că există, despre inteligența artificială care ar putea depăși oamenii, iar călătoriile în timp nu pot fi excluse. Hawking, considerat unul dintre cei mai străluciți oameni de știință din generația sa, a murit în martie la vârsta de 76 de ani.

În carte, “Brief Answers To The Big Questions”, astrofizicianul afirmă răspicat: “Nu există Dumnezeu. Şi nici viaţă după moarte. Şi cu siguranţă nici paradis”, notează CNN.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Vasile dupa comentarii imi dau seama ca omul a avut dreptate ! il ataca postacii-maimuta!

18 octombrie 2018 14:59

ariciul Problema e, ca pot spune ;Nici Hauking na existat vreodata.Pai in efemera-i existenta el nici in vesnicie nu a crezut?nici in imensitatea universului?poate suntem virtuali,si noi o numim realitate.Moartea este ultima treapta a fiintarii fizice.dar vesnicia nu cred ca nea condamnat iremediabil fiindca suntem totusi ganditori si incununarea a ce om fi noi.creati ori fatati.

18 octombrie 2018 11:00

Ecce NOTW Dar întrebucerea ecce, Există pe pământ poponauți veniți cu comeata din constelația Arianus 17? Și știe cumva dacă au de gând să plece înapoi acasă sau așteaptă un șuturi în kurcubeu ca să-și poată lua avânt?

18 octombrie 2018 10:31

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul De notat ca in lagarele NS s-au efectuat si primele operatii de schimbare de sex din istoria (sub-)omenirii - cu rezultate care si astazi ii impresioneaza pe auto-mutilatzii elghebete-ORL auto-porecliti si "transgender"

18 octombrie 2018 6:54

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Adepții Evoluționismului și ateii = evreii exterminați de Adolf Hitler, Martin Bormann, Heinrich Himmler, Joseph Goebbels

17 octombrie 2018 22:40

Gicu Concluzia trasa este in principal pentru tembelii care se inchina la oasele unei mortaciuni (strambe) precum cea din poza!

17 octombrie 2018 22:16

Oltean Moda acum e sa iesi cu / fara chilotzi la metrou cu EURO-poolla in cioc & sa #REZISTI! - partea nasoala e insa ca vremile se schimba si cu ele si ... moda ...

17 octombrie 2018 22:14

Oltean Da, are dreptate, dar dupa'89 nu mai este sic ca sa te declari ateu. Fara un sobor de preati, nici gazele rezultate in urma digestiei nu se mai pot elimina in tihna.

17 octombrie 2018 19:41

Gicu Concluzia trasa nu este pentru romanii care se inchina si la oasele unei moarte! (Paraschiva)

17 octombrie 2018 16:49

vvv @iulian bine ca ești tu deștept

17 octombrie 2018 16:00

iulian Cu certitudine, intre timp a aflat exact cu stau lucrurile. Oricum, tot ceea ce e in interiorul nostru se vede la un moment dat si in exterior. Ma intreb cui ii face placere sa vada imaginea omului astuia. Cat despre stiinta... cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama mai bine cat de putin stii. Pare ca el n-a prea inteles...

17 octombrie 2018 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.