Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat, miercuri dimineaţă, referindu-se la ordonanța de urgență privind legile justiției, că se face o analiză pe efectele acestui act normativ, în condițiile în care există neclarități legate de pentru procurorii din parchete.
"Şi noi am vrea să ştim ce vreţi să ştiţi dumneavoastră. Este o analiză în curs. Vom face o analiză", a declarat procurorul general, întrebat de OUG privind legile justiţiei şi cum se aplică prevederile acesteia, scrie Mediafax.

Secția pentru procurori CSM discută, în ședința de miercuri, punctele de vedere trimise de Parchetul General, DNA și DIICOT pe ordonanța de urgență pe legile justiției. Va fi luată în discuție și o notă a Direcţiei resurse umane şi organizare privind situaţia delegărilor din Ministerul Public.

Integral pe HotnewsComentarii

Mă numesc Liviu Dragnea și vreau să f.t România din toate pozițiile. „Am un mare dosar de corupție, sunt șeful celui mai mare (și corupt) partid din Romania. Mai sunt și președintele Camerei Deputaților. Îmi place să fur de la români și vreau ca asta să nu se schimbe. Dar am un dosar de corupție, de fapt mai multe.Mă numesc Liviu Dragnea și vreau să f.t România din toate pozițiile. De ce? Pentru că pot. Am și o slugă model. Se numește Tudorel.T. Chirila.

18 octombrie 2018 8:45

v Bai Lazarica tu cu shleahta ta, tot faceti "analize" a legilor justitiei ca orice muritor de rind cit de cit interesat de legile voastre. Cred ca la nivelul functiei tale ar trebuii sa sti mai concret ce contine acea OUG

17 octombrie 2018 17:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.