Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicio ordonanță fără tărăboi politic. Ordonanța de urgență adoptată luni de Guvernul Dăncilă, care modifică legile justiției, a încins atacurile Opoziției. Deputatul PNL Cătălin Predoiu susţine că, prin ordonanța pentru legile justiției publicată marţi în Monitorul Oficial, ministrul Tudorel Toader „a închis practic DNA”, iar MCV a devenit un acronim pentru „Marea Corupţie Veselă”.

„Prin art.VII din ordonanţa publicată astăzi, ministrul Toader a închis practic DNA. El oferă astfel, cu puţină întârziere, un răspuns întrebării lansate public de Liviu Dragnea: ‘Mai există DNA?!’. Răspunsul este nu, de azi nu mai există. Ordonanţa trimite acasă zeci de procurori DNA, oprind astfel anchete, descurajând întreaga instituţie, încurajând lumea corupţiei. Iar MCV este începând de astăzi un acronim pentru Marea Corupţie Veselă”, a scris Predoiu pe pagina de Facebook. Oordonanța în cauză aduce mai multe schimbări, printre care și detașările procurorilor și amânarea pensionării anticipate a magistraților.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.