Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat luni că este greu de explicat faptul că ordonanţa de urgenţă pe legile justiţiei nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial, susţinând că în privinţa acestei ordonanţe există "prezumţia de hoţie".

Întrebată în legătură cu faptul că OUG pe legile justiţiei adoptată luni de Guvern nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial, Turcan a spus că acest lucru este greu de explicat.

"Este greu să explici pentru că, pe de o parte, a existat o urgenţă, şi anume o şedinţă de guvern luni dimineaţă, la ora 9,00, cu ochii bulbucaţi de somn pentru miniştrii care încearcă să salveze pielea liderului suprem, iar, pe de altă parte, Monitorul Oficial, care s-a executat la secundă în alte situaţii, pare că nu reacţionează.

Integral pe AgerpresComentarii

solo Acest mistocar care ne da lectii de drept ( mai bine zis da lectii de drept studentilor. Bun exemplu!) isi bate joc de o natie intreaga. L-ati auzit cum a spus: Eu sambata si duminica am fost la Iasi ca sa tin cursuri studentilor la Drept? Cu ce drept poate acest individ sa cheme studentii sa le tina cursuri in zilele lor libere? Ca sa castige el niste bani in plus? Nemernicul nu castiga destul? pensionat pentru activitatea facuta ca judecator la Curtea Constitutionala in perioada 2006-2016. De cine credeti ca a fost propus ? De Partidul National Liberal. Iata de ce independentul TT este acum tinut in brate de Tariceanu. Acum sa vedeti castigul real - 177.000 de lei ca profesor la Universitatea Al I Cuza Iaşi - 120.000 de lei ca ministru al Justiţiei - 70.000 de lei ca membru CSM De asemenea, el a obţinut 327.000 de lei din pensii anul trecut, ceea ce înseamnă peste 27.000 de lei pe lună. Pe lângă acestea, a mai primit 3.600 de euro din chirii şi 6.600 de lei din drepturi de proprietate intelectuală.Soţia sa a avut venituri cumulate de aproape 120.000 de lei anul trecut. DECI fara sotie castiga 13 000 de EURO LUNAR. Va mai mirati ca ODRASLA n-a reusit la examenul de NOTAR ? Nu-i nimic! Tata l-a facut universitar, ba i-a gasit si o DETASARE ca notar la Iasi. Sa nu stea baiatul tatii prin noroaiele din satele Moldovei.; https://www.bugetul.ro/suma-uriasa-iata-cat-incaseaza-ministrul-justitiei-tudorel-toader/

16 octombrie 2018 16:16

FIȚU Tu, dacă te privești cu atenție în oglindă, vei vedea o coropișniță zăpăcită...

16 octombrie 2018 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.