Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat luni pe Facebook, că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea în funcţia de procuror şef al DNA. Ea primise aviz negativ din partea Secţiei pentru procurori a CSM. Printre motive: nu rezistă la stres, are capacitate de analiză şi sinteză redusă şi confundă independenţa procurorului cu subordonarea ierarhică.

Adina Florea a fost propusă la şef la DNA de către Tudorel Toader în data de 6 septembrie. O zi mai târziu, procurorul general Augustin Lazăr anunţa că se fac verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, de unde provine şi Adina Florea, existând suspiciuni că de acolo ar fi apărut în spaţiul public Protocolul secret dintre SRI şi Parchetul general, semnat în 2016. În data de 27 septembrie a fost programată audierea în faţa CSM a Adinei Florea, dar aceasta a fost amânată tocmai pentru a fi finalizată cercetarea disciplinară cerută de procurorul general. Audierea a fost reluată pe 8 octombrie, iar ulterior a venit şi avizul negativ.

Integral pe GândulComentarii

NERO CSM -ul cu Danilet Vasilica HA! HA! HA! are capacitate de ........, si rezista la ......ce ?! La capre, si alte lighioane.

16 octombrie 2018 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.