Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Liderul PSD cere suspendarea în parte a deciziei Colegiului de Conducere a ÎCCJ prin care s-a stabilit cum vor fi alcătuitele completele de 5 judecători, Liviu Dragnea acuzând, în cererea de chemare în judecată consultată de Mediafax, că e un act administrativ "nelegal emis cu exces de putere".


Informațiile apar în procesul pe care președintele PSD l-a intentat Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin Cristina Tarcea, și Colegiului de conducere al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Integral pe HotnewsComentarii

Cristi Lasa drcneo ca osa vezi tu excesul de putere al poporului la viitoarele alegeri.De nu o sa-ti traga poporul la excese de nu o sa poti duce.Sa vedem daca slugoiul de tt te mai poate salva?

16 octombrie 2018 15:15

Asta-i din ciclul 4 asasini de la Hilton sau protestatarii din 10 august s-au anternat in tabere de pregatire in munti. Realitatea din mintea bolnava a unui mitoman numit Dragnea.

16 octombrie 2018 13:36

Dragnea asta e dus rau cu capul Ce excese de putere la justitie ca atata au modificat Toader & Dragnea legile dupa cum le-a convenit ca procurorii & judecatorii nici nu mai stiu ce atributii au?

16 octombrie 2018 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.