Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PMP Marius Paşcan a declarat luni, la dezbaterea moţiunii simple pe Cultură, că ministrul George Ivaşcu s-a calificat la locul de muncă, învăţând la minister despre ce este vorba, el menţionând că nu are nicio speranţă ca acesta să demisioneze.

"Despre ce Centenar vorbim, oameni buni? Am văzut proiecţia şi manifestările conduse de ministrul George Ivaşcu acum, de vreo două săptămâni. Ele începeau undeva în septembrie, despre acestea se face vorbire, până atunci dl ministru s-a calificat la locul de muncă învăţând despre ce este vorba în acel minister pe care îl conduce. De altfel, se vedea la audierea sa în Comisia de cultură că avea nevoie la orice întrebare de consilierii săi să îi şoptească. Sigur că este endemică povestea asta cu miniştrii cărora li se spune ce au de răspuns la o întrebare, fie li se dau bileţele de citit, că aşa este moda", a afirmat Paşcan.

Integral pe AgerpresComentarii

PDL ist inrait Da' Basescu alintat de Popor cu porecla de Javra Ordinara, face pe senatorul prin Parlament, in loc sa aiba "decenta" sa se care ! Bai, pmp-istule, de zero barat, o aveti membra si pe Udrea Elena infractoarea urmarita de Interpol ?!

15 octombrie 2018 20:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.