Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simularea de la sfîrșitul săptămînii trecute este o acțiune mai puțin obișnuită. În România, asemenea inițiative stîrnesc rîsul, bășcălia și nepăsarea. Om vedea noi, ne-om descurca noi!

În țările civilizate, asemenea antrenamente în cadrul unor simulări programate sunt un lucru obișnuit. Antrenamentele din Japonia pentru cazurile de cutremur sunt deja celebre. Antrenamentele pentru situații de dezastru sunt familiare și în SUA. Participarea americanilor la asemenea antrenamente și simulări este socotită un criteriu pentru evaluarea spiritului civic al unui cetățean. Se ia în calcul mai ales în cazul persoanelor care solicită angajarea în instituții publice.

Integral pe CotidianulComentarii

Ar trebui urgent o simulare dupa CATASTROFA ce va urma dupa plecarea lui Dragnea in Brazilia. Trebuie calculat exact in cati ani putem plati imprumuturile facute de PSDragnea pentru plata salariilor si pensiilor marite ca spaga electorala. Acum "slagarul" zilei este "Base ne-a luat, Dragnea ne-a dat. Nu ne pasa cat au furat".

16 octombrie 2018 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.


Te-ar mai putea interesa și...

Liviu Nicolae Dragnea -omul nimicului

21 aprilie 2019 12:07

Şefu’, fii candidatul nostru!

19 aprilie 2019 13:30

Ce fel de SRI avem?

18 aprilie 2019 20:27

Tudorel, out! Se pregăteşte Vio?

18 aprilie 2019 15:57

Tudorel, cu pană de cocoșel

18 aprilie 2019 12:57