Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Evoluție în Instituție”, ONG-ul condus de Cristian Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari antiguvernamemntali, atrage atenția că, în urma deciziei Înaltei Curți referitoare la obligativitatea declarării protestelor, manifestațiile spontane nu vor mai fi posibile, iar ieșiri în stradă similare celor de după adoptarea OUG 13 nu vor mai avea loc.

Organizația anunță că va da în judecată Statul Român la CEDO, având în vedere că hotărârea ÎCCJ va afecta financiar foarte mulți protestari.

Integral pe G4media.roComentarii

COMUNISTU' Sa inteleg ca erau "protestanti spontani" angajati si ca acum si-au pierdut serviciul? Pai n-au decat sa devina "protestanti declarati "si sa se angajeze la alt patron, care-si asuma protestele si le organizeaza "ca la carte" astfel ca sa nu mai apara abuzuri din nici o parte ( autoritati si/sau protestanti "),Totodata avem si confirmarea, daca mai era nevoie, ca, protestantii, erau platiti si nu animati de idea victoriei democratiei.

15 octombrie 2018 18:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.