Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a declarat luni că senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu ar fi trebuit să îi spună în mod direct dacă are nemulţumiri legate de modul în care îşi exercită funcţia, dar a adăugat însă că fiecare om are dreptul la opinie.

Întrebată cum comentează faptul că în presă a apărut o înregistrare cu Adrian Ţuţuianu în care acesta susţine că Ioana Bran nu are experienţa necesară unei astfel de funcţii, ministrul Tineretului şi Sportului a replicat că fiecare om are dreptul la opinie.

Pe de altă parte, ea a afirmat că Ţuţuianu nu i-a spus niciodată în mod direct că este nemulţumit de activitatea ei.

"Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. (...) (Nu mi-a plăcut - n.r.) deloc. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct", a declarat ea, la Palatul Parlamentului.

De asemenea, întrebată dacă se impune o sancţionare a senatorului PSD, ministrul a spus că nu este în măsură să facă o astfel de apreciere.

Ioana Bran a criticat însă faptul că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale.

"Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii - şi pot să o spun direct - declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului", a subliniat ea.


Comentarii

fiziciana Tutuianu..poate ar trebui sa stea pe acasa daca tot nu-i convine nimic..nu ar fi prima oara cand a dat bir cu fugitii (sa nu uitam perioada ca ministru al apararii cand penibil a venit cu o scuza de 3 bani ca sa isi gaseasca usita de plecare)

15 octombrie 2018 18:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.