Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Importăm din ce în ce mai mult, iar micile "victorii" pe linia relațiilor comerciale internaționale încep să nu mai conteze. Deficitele României se adâncesc cu o viteză amețitoare și prevestesc ceva rău, în ciuda euforiei alimentate încă de creșterea economică și, mai ales, de majorările de salarii și pensii.

Diferenţa dintre valuta care intră şi cea care iese din România(deficitul balanţei de plăţi a contului curent) a ajuns la peste 5,8 miliarde de euro la fnele lunii august, cu peste 1,5 miliarde de euro mai mult decât în în aceeaşi lună a lui 2017, arată datele BNR.

Integral pe CapitalComentarii

Socotitorul Pe astia nu-i intereseaza decat Legile justitiei, adica cum sa faca sa scape de mana lunga a legii. Economia creste pe baza consumului. Sigur pentru multi care habar n-au cum functioneaza economia, isi zic ne-au crescut salariile, ne merge mai bine, vor creste pensiile, deci ce aveti cu psd-alde? Nu avem nimic numai ca daca toate astea se bazeaza doar imprumuturi, care evident nu se vor plati astazi, ci in viitor, inseamna nu numai ca nu se INVESTESTE nimic ( 29 km de autostrada in 2 ani si aia inceputi acum 4 ani, este doar un exemplu), ba mai rau ODATA vor trebui achitate DATORIILE, adica se ATENTEAZA la VIITORUL copiilor si nepotilor. Evident nu ai lor pentru ca ei FURA atat de mult incat 2-3 GENERATII nu vor avea probleme. Nu vedeti unde isi duc averile? In Monaco, Panama, Costa Rica, Madagascar . Iata de ce acestia ar trebui condamnati ASPRU pentru ca spre deosebire de alta categorie de hoti, cei care fura, chiar facand evaziune fiscala, dar rezultatul furtului se gaseste in tara, contribuie macar la dezvoltarea tarii si asigura locuri de munca, in timp ce acei indivizi nu produc nimic. Asta nu inseamna ca acea categorie de hoti trebuie iertata. Nu! Incadrarea juridica trebuie facuta diferit.

15 octombrie 2018 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.