Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fondul școlii a fost declarat ilegal - începe bătălia pentru cei 2 la sută din impozitul părinților. Școlile le cer oamenilor să își dea partea din taxe către locul în care studiază copilul și fac asta prin asociații. Cererea tip de la ANAF e pusă, în multe cazuri, direct în ghiozdanul elevului să o ducă mamei sau tatălui. Dacă până acum banii erau primiți după un an, autoritățile vor ca de acum suma să fie virată lunar către cei pentru care a optat contribuabilul.

Zeci de părinți din Pitești au găsit în ghiozdanele copiilor nu doar cărțile și caietele, ci și formularul scos de pe site-ul ANAF și completat direct cu datele unor asociații care reprezintă școlile. Fără vreo discuție în prealabil, fără ca cineva să îi fi întrebat dacă vor să doneze școlii, părinții au primit hârtia pe care este trecut numele asociației și codul de indentificare fiscală, iar asta s-a întâmplat la mai multe instituții de învățământ. Cu datele părintelui pe ea, cererea ar trebui să se întoarcă la școală, iar un reprezentant să o ducă la Finanțe.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.