Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, face o declarație de presă în legătură cu modificarea și completarea unor legi din domeniul Justiției.

„Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul Justiției. Suntem în momentul în care se încheie momentul de dezbateri pe cele trei legi ale justiției. A fost publicată și cea de-a treia lege, care urmează să intre în vigoare mâine. Pentru corelarea unora dintre cele trei legi, pentru preluarea unora dintre recomandările Comisiei de la Veneția pentru preluarea unora dintre solicitările scrise, explicite ale CSM. Pentru alte corelări, Guvernul a adoptat prezenta ordonanță de urgență. Noi considerăm și eu, ca ministru al Justiției, consider că modificările aduse legilor justiției se vor dovedi benefice pentru activitatea de înfăptuire a justiției, pentru cetățeni, pentru suplimentarea garanțiilor de realizare a drepturilor și libertăților fundamentale”, a spus Toader.

Continuarea, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.