Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şapte medici ai Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş au făcut cu succes, duminică, un transplant cardiac complicat, întrucât primitorul, un bărbat din Arad, mai suferise o intervenţie chirurgicală, fiind într-o situaţie clinică gravă. Operaţia a durat peste nouă ore.

Un bărbat de 38 de ani din Arad a primit inima unei paciente de 43 de ani din Cluj, aflată în moarte cerebrală.

Integral pe MediafaxComentarii

Dr Kuru Bine că băiatul din Arad nu a avut probleme cu poola că ar fi fost mult mai dificil să preleveze organul necesar de la pacienta respectivă. Nu că ar fi fost imposibil, multe se poate, maiales la nevoie.

15 octombrie 2018 18:15

ariciul un schimb foarte complicat de osie a facut nea dorel la atelaju particoler,adica inima carutei care e cam aceeasi de cand e ea inima si a durat ceva fiindca dorel era singur si nu prea stia care capatvine si unde.7 medici ,timp de noua ore?cat a costat prelevarea si transplantul?ca numa stirea si articolul e de milioane de euro,dar actul in sine va dati seama?bai tata e o inima, frate,un organ principal dar nu e o racheta cosmica ,o nava interstelara,dar la noi unde se moare si de gripa da ,e o maaaaare realizare .

15 octombrie 2018 11:02

CLONȚ de FIER „V”, păi, nu e normal? Tot ce se face bine, frumos și de excepție, trebuie ascuns cu grijă nu cumva să afle careva din UE sau SUA, că avem și asemenea reușite minunate! Dar, dacă vreo idioată, idiot sau nu-știu-ce ratat politic zice sau iese cu o prostie în evidență, toate tv-urile umplu ecranele de mondenități stupide...

15 octombrie 2018 9:15

v Cred ca acei doctori, meritau sa li se spuna numele si importanta lor in operatie. Asa s-a "comentat" de parca toata ziua se fac transplante.

14 octombrie 2018 23:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.