Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cred că analistul politic și patronul postului de televiziune Realitatea tv, Cozmin Gușă, merge prea departe atunci când susține sus și tare că președintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea, ar fi fost pregătit și dornic ca, duminica trecută, să își anunțe candidatura la președinția României, în cazul în care Referendumul pentru modificarea Constituției ar fi fost validat ca urmare a unei prezențe la vot suficiente.
Cu toate acestea, sunt mai mult ca sigur că atât dl. Dragnea cât și PSD ar fi vrut să facă din așteptatul succes al consultării populare o floare numai bună de atârnat la butonieră. Au fost tot felul de indicii, de la declarațiile din țară, de dinainte de Referendum, ale d-nei Viorica Vasilica Dăncilă, care, pe lângă funcția de premier, o mai deține și pe aceea de președinte executiv al PSD (vai, săraca!), până la cele post-referendum, care mai de care mai nervoase, mai nevricoase dar și mai iresponsabile ale unor inși de calitatea intelectuală și umană dubioasă a unui Codrin Ștefănescu sau Șerban Nicolae, că PSD își punea mari speranțe în reușita Referendumului.
Boicotarea lui de o consistentă parte a populației a fost neașteptată, iar dl. Dragnea a avut nevoie de două-trei zile înainte de a-și veni în fire și a ieși în spațiul public. Nu, nu cu o declarație de bun simț, dl. Dragnea este defectiv de această calitate, ci negând asocierea dintre PSD și Referendum, susținând sus și tare că nu ar fi vorba despre un eșec al PSD, dar și făcând două sau trei afirmații care ar trebui să ne pună cum nu se poate mai serios pe gânduri. Văd în ele intenția PSD de a-și manifesta încă și mai apăsat tendințele autoritariste. Iată, dl. Liviu Nicolae Dragne ar dori să nu mai existe un prag de prezentare a cărui realizare să condiționeze validarea unei consultări populare, dar și introducerea obligativității prezentării la vot.

Integral pe Contributors.roComentarii

Franz Timmermans Si nu uitati sa sugeti (constant si abnegatie) EURO-poolla - e secretul reusitei în viata!

15 octombrie 2018 5:41

Mircea Morariu Astazi urmeaza sa public articolul "Merkel si "salvarea" Planetei Maimutzelor", iar mâine "Macroul, Baba Macrou si salvarea Maimutzelor "partenere" LGBT-ORL-USR"!

15 octombrie 2018 5:39

Franz Timmermans Luați aminte, corupția ucide iar kurrupția dă viață veșnică, cu un pic de vaselină nici măcar nu doare, ba dimpotrivă mie îmi place la nebunie. Eu fug în kurcubeul gol ca la maratonul primordial și doresc să vă înkurajez pe toți, nu faceți pași înapoi! La final veți simți o bukurie fantastică care nici o maimuță penală nu o poate înțelege.

15 octombrie 2018 2:42

Vasile Mircescu Nu dati banii pe prosti / Luati copii la bulangi / ca si (m)UE va da voua / Lapte, brânza, carne oua!

14 octombrie 2018 21:53

Mircea Morariu: reamintim cititorilor ca noi si în intervalul 1938-1944 vorbeam (tot) despre ... maimutze (cu referire la semenii dvs mai tuciuri si cu nasul mai coroiat, n.red.) - fapt ce ne-a adus (oarece) neplaceri prin '45-'46 (când aia care chiar ne-au crezut au (cam) fost ... SPÂNZURATZI (un pic, n.red.) ... Cu respect, "redactia" contributiei-poollii

14 octombrie 2018 21:51

Ecce Homo Și iată că Bulă 13:56 nu a rămas repetent la istorie mai mult de două ori pe degeaba. El a băgat seama că Referendumul a fost o încercare a găurii negre cu degetul... Vine și momentul crucial în curând, dacă stai acasă și atunci îți bagă kuriștii mortul în casă pe ușa din dos și apoi oricât strângi din bucci nu mai poți da înapoi... bagi mare cu Euro viteză tot înainte până o ajungi pe Konchita Wurst.

14 octombrie 2018 17:25

@Ecce Pubula Individ plecat de acasa. O sa ramai si fara mana si fara pula. Nu pentru ca o sa-l votezi pe Iohannis, ci pentru ca esti un mincionos. Cu o gandire imbecila ca a ta nu puteai sa-l votezi pe Iohannis. Mincionos ordinar!

14 octombrie 2018 17:05

Mircea Draghici Oricum ar fi Iohannis ar bate la viitoarele alegeri prezidentziale orice candidat PSD-ist "de-l zvantura"... ca sa citez pe unul de-al lor.... Pai se compara mogaldanul de Dragnea, inculpat condamnat de doua ori ce traieste in amantlac cu juna blondina de 25 de ani dupa ce si-a parasit familia traditzionala, zic, se compara cu Iohannis ???....Iohannis este un tip cizelat, educat, inteligent, calculat, elegant, sportiv, cunoscator si vorbitor foarte bun de mai multe limbi straine, se misca foarte bine in prezentza celorlaltzi presedintzi de state straine si este agreat de mai marii lumii....Comparatzi aceste caracterizari cu Madam Dancila, Prim-ministra PSD-ista ce are inradacinat deja in popor apelativul de "Analfabeta"...

14 octombrie 2018 16:26

Ecce Pubula L-am votat o dată pe Iohannis (în lipsă de Crin!) și m-am fript atât de tare, încât aș fi în stare să-mi tai amândouă mâinile, chiar și pubula, numai să NU mai fac vreodată o aemenea prostie! Vă spun însă sincer că-mi doresc din toată inima ca PSD-ALDE să aibă înțelepciunea să se reragă imediat de la guvernare și să mai lase o dată locul „gubiernului meu, al UE și al lui Soros”. Asta ca să se spargă odată buba la alegerile viitoare: ori PSD-ALDE recâștigă puterea cu 80% din voturile exprimate, ori devenim slugi pe vecie ale mafiei globale și dispărem definitiv din istorie, așa cum nu am reușit s-o facem într-un mileniu de barbarie și aproape încă un mileniu de supraviețuire în coasta a trei imperii rapace, acum apărând aici și cel de al patrulea, cel mai rapace, SUA!

14 octombrie 2018 13:56

Ecce Homo Și Creatorul a poruncit cuplului tradițional de maimuțe, Din bananierul primordial să nu mâncați că sigur veți muri. Dar reptilianusul cel viclean a așternut masa tăcerii și a ademenit-o pe Eva șoptind mieros, Înbuci ceva? Așa de mult i-a plăcut încât ea l-a convins apoi pe Adam să se aplece strategic să guste și el o înbucătură. Restul ecce istorie.

14 octombrie 2018 12:15

Vasile Mircescu Poporul este vinovat ca acepta ca banii tzarii din buget, aproximativ 40 milioane euro sa fie aruncatzi pe fereastra intr-o actziune politizata PSD-ista in Referendumul inutil din 6-7 Octombrie. Cand lucrezi intr-o fabrica si faci rebuturi te zboara afara de acolo ca pe o masea stricata....Nesimtzirea este asa de mare incat Madam Dancila ce a semnat pentru pierderea acestui purcoi de bani cu organizarea Referendumului sa mai se si preumble prin tzari straine (Turcia si UAE) pentru shoping ca nu realizeaza ea nimic pentru tzara...Faci paguba din prostie, trebuie sa platesti cu demisia sau sa fi inlaturata...La fel si Dragnea sa fie scos de la Conducerea Camerei Deputatzilor ca este perdant, si pierde banii poporului roman...

14 octombrie 2018 11:26

v, gaozarul psd anti-UE si pro- Dracnea Cand vreau s-o iau pervers in anus, ma folosesc de carnetul rosu de partid.

14 octombrie 2018 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.


Te-ar mai putea interesa și...

Circul cel mare crește mereu

21 aprilie 2019 19:16

Liviu Nicolae Dragnea -omul nimicului

21 aprilie 2019 12:07

Şefu’, fii candidatul nostru!

19 aprilie 2019 13:30

Ce fel de SRI avem?

18 aprilie 2019 20:27

Tudorel, out! Se pregăteşte Vio?

18 aprilie 2019 15:57