Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională a României a admis parţial, vineri, sesizările transmise de Instanţa supremă, PNL, USR şi preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu proiectul legii pentru modificarea Codului de procedură penală, precum şi pentru modificarea legii privind organizarea judiciară.

”Sesizările ICCJ, PNL-USR și Președinție au fost conexate. Cu unanimitate de voturi am admis obiecția de neconstituționalitate pentru unele articole și tot cu cu unanimitate de voturi am respins alte sesizări cu privire la alte articole”, au declarat surse din CCR.

Astfel, CCR a declarat neconstituționale prevederi din 59 de articole modificate din codul de procedură penală, unele dintre ele care erau dorite expres sau îl avantajau pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Judecata albă deoarece în Casa Raiului în care stau albe sunt Laudele Duhului Sfânt și ale Părintelui Ceresc și Crucea de pe structura neagră de polistiren a tavanului din dormitor și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie în formă de triunghi de pe tavanul negru de rigips din bucătărie, toate scrise cu litere bizantine. Casa Raiului e unică și valorează mai mult decât tot aurul din Trezoreriile Statelor lumii și mai mult decât averile multimiliardarilor de peste tot.

14 octombrie 2018 19:41

Comisia pizdii ma-sii Bulan-"gen"-daria "salveaza" România!

13 octombrie 2018 23:48

EURO-gaozaru' pedofil de serviciu pe "unitate" Sug EURO-poolla în lung & în lat, ies cu/fara chilotzi la metrou, trag "microdoze" pe EURO-rât, "salvez" Justitia / planetele "noastre" / monedele "unice", doice & treice + "Grecia" / vând POPO-copiii altora la EURO-bulangii elghebete-ORL & #REZIST!

13 octombrie 2018 23:46

Catalin Comisia pizdii ma-sii este cu titlu de recomandare, nu de obligativitate.... Ne-am bagat noi in viata vreunui stat european din punct de vedere juridic??? Steie acasa si comisia venetiana si cea europeana si cea de la Haga......

13 octombrie 2018 23:04

v, gaozarul psd anti-UE si pro- Dracnea O vreau in anus is stil sovietic.

13 octombrie 2018 22:13

Toader sfidează Comisia de la Veneția și CCR pentru Marieta Safta. Ministrul Tudorel Toader nu numai ca sfideaza oficial Comisia de la Venetia, al carei membru autopropus este, dar a ajuns sa incalce si deciziile CCR, pe care nu pierde nicio ocazie sa le invoce ca pe sfintele Table. Ordonanta de Urgenta care urmeaza sa fie adoptata in sedinta extraordinara de guvern de luni a fost anuntata ca o incercare de adaptare a noilor legi ale justitiei la recomandarile Comisiei de la Venetia, formulate in severul Raport preliminar din vara.Este ceea ce premierul Dancila a promis explicit in Parlamentul European, cu ocazia dezbaterii in privinta statului de drept. Dl Toader a discutat zilele acestea la Strasbourg cu membrii Comisiei. Provincialul domn Toader, excelent vorbitor de limbi straine cu mainile, se duce la Comisie ca premierul Dancila in Parlamentul European. comisarul.

13 octombrie 2018 9:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.