Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea avea posibilitatea să își ia fetița cu ea în penitenciar, dar pentru că nu a optat pentru această varianta, fostul ministrul român își poate vedea copilul de două ori pe zi.

Aflată în închisoarea Vilma Curling, de la periferia capitalei San Jose, Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi, dar vizitele sunt scurte, a anunțat Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica prin intermediul purtătorului de cuvânt.

„Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică și în cazul celorlalte deţinute care solicită acest lucru', a anunțat instituția.

Elena Udrea, reținută, săptămâna trecută, pe stradă în timp ce se plimba cu fetița ei, Eva Maria, ar fi putut cere să-i fie adus copilul în fostul penitenciar „Păstorul cel bun', pentru a sta împreună tot timpul. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie observator.tv citând presa din Costa Rica.

Integral pe Libertatea