Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP 2019 Dragoste

Sectorul sentimental este destul de timid în acest an pentru nativii din zodia Balanță. Nu prea acordă importanță relațiilor sentimentale, ci nativii se concentrează pe problemele de ordin social sau economic. Pentru cei care se află deja într-o relație, o să existe mai multe conflicte în interiorul cuplului venite tocmai din această distanțare a Balanțelor de tot ceea ce înseamnă atenție pentru partenerul de viață.

HOROSCOP Bani și carieră

Balanțele vor acordă multă atenție acestui sector al vieții, în noul an. Nativii au obiective clare pe care nu mai vor să le lase în umbră. În prima parte a anului, în ciuda eforturilor, abilitățile de comunicare nu îi ajută prea mult pentru a ajunge în punctul în care își doresc, însă a doua jumătate a anului vine cu mai mult noroc. Balanțele se vor bucura de oportunități în ceea ce privește cariera, iar situația financiară va începe să se îmbunătățească considerabil. Eforturile depuse nu vor fi în zadar.

Mai multe, pe Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.