Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, şi-a prezentat, vineri, în coaliţia de guvernare, raportul de activitate, acesta spunând la finalul întrevederii că nu se teme de o remaniere şi că „ar fi totuşi prea mult” ca mandatul său să depindă de rechemarea ambasadorului României în SUA, George Maior.

„Am avut o discuţie cu dl Dragnea şi cu dl Tăriceanu referitoare la modul în care ne desfăşurăm activitatea ca minister. Evident că una din temele abordate a fost necesitatea numirii unor ambasadori în zone în care nu avem o asemenea reprezentare. Am avut o primă discuţie, o să discut cu dna premier să vedem ce putem face”, a declarat, vineri, la Parlament, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, după o şedinţă de coaliţie în biroul lui Liviu Dragnea.

El a precizat că înca nu a finalizat analiza activităţii ambasadorului în SUA, George Maior. „Procedura de rechemare este iniţiată la nivelul Preşedintelui. Ceea ce am făcut a fost să analizăm care sunt problemele care au apărut şi care au creat reacţii la nivelul Parlamentului. Cercetarea este în curs şi o să informăm de îndată ce o să avem un rezultat”, a indicat ministrul de Externe.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.