Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump şi cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă, iar evenimentul a stârnit reacţii dintre cele mai diverse în media şi pe reţelele de socializare online, de la dispreţ la tristeţe, dar şi declaraţii de sprijin, potrivit Reuters.

"Printre subiectele de discuţie se numără încurajarea producţiei autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violenţelor între bande şi ce se poate face pentru reducerea nivelului de violenţă în Chicago", se arăta într-un comunicat al Casei Albe dat publicităţii înainte de întâlnirea de joi.

Evenimentul a fost televizat şi a devenit unul dintre principalele subiecte de discuţie pe platforma Twitter. Mulţi s-au arătat îngrijoraţi de starea de sănătate mintală a lui West, alţii au făcut glume şi comentarii politice.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.