Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avem alături 3.500.000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie, a susținut Mihai Gheorghiu, liderul Coaliţiei pentru Familie, după ce refendumul privind familia tradițională a eșuat. 3 milioane de semnături a strâns CpF pentru ca Legea Fundamentală să precizeze că familia este doar ”uniunea dintre un bărbat și o femeie”. Cum cvorumul de 30% la referendum nu a fost atins, familia va fi în continuare definită în Constituție drept ”uniunea dintre doi soți”.
Într-o postare pe Facebook, Gheorghiu a acuzat din nou clasa politică pentru eșecul referendumului și a susținut că e nevoie de partide făcute serios, nu pe genunchi.

”Politica este necesară, vitală uneori”, a mai punctat acesta.
Anterior, Gheorghiu declarasă că CpF nu va deveni partid, indiferent de rezultatul referendumului.
”România are nevoie de o mişcare creştină de renaştere naţională, de oameni care înainte de a-i cere ceva, să o slujească. Sunt atâtea lucruri de apărat, de afirmat. Gălăgia patriotardă, conservatorismul de cafenea, partidele făcute pe genunchi nu ne vor ajuta cu nimic. Oamenii trebuie să ajute oameni, inimile să caute inimi, minţile să convingă cu soluţii reale alte minţi. Cei care au asudat, au plâns şi s-au bucurat uneori în toţi aceşti trei ani sunt cei care pot schimba ceva în semenii lor, nu în listele unui partid sau altul. 100 000 de voluntari sunt o imensă forţă a binelui, a iubirii, a credinţei, a patriotismului. Din biserică spre societate, de pe strada noastră pe strada aproapelui nostru. Referendumul nu vorbeşte despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinţei lor, au curajul discernămîntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică şi legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. România are nevoie de creştini implicaţi, de cultura minţii şi a sufletului, de inteligenţă şi de caracter, de competenţă şi responsabilitate, de adevăr. Am experimentat destul cinismul inteligenţei, al aroganţei, al trufiei, ca şi pe acela al prostiei şi al hoţiei. Poporul român a fost boicotat la referendum, de televiziuni, de partide. Cu toate acestea, avem alături 3 500 000 de români curajoşi, curajul şi discernămîntul lor este lecţia referendumului pentru toţi ceilalţi. 3 500 000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie“, a scris Mihai Gheorghiu, pe Facebook.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Oltean Sa stiti ca la noi la Craiova fututul de copii în EURO-kur & mersu' la vrajitoare e sporturi (anti-)Nationale - nu alta! Pe locul urmator se situeaza EURO-felatia, urmata (în modul cel mai firesc) de absorbtia de EURO-sperma (de "fonduri" ingurgitabile si ca atae oarecum ne-rambursabile, n.m.)... Vreti sa continui, sau v-ati lamurit cu cine stati de vorba?!

12 octombrie 2018 22:08

Sau un referendum pentru abrogarea pensiilor speciale Prezenta ar fi fost sus de tot.

12 octombrie 2018 13:15

V-ati infiintat degeaba Puteti sa va desfiintati la loc.

12 octombrie 2018 13:14

Oltean Nu CpF, ci ACpF, unde "A" are semnificatia de ADUNATURA. Nu poporul roman a fost boicotat - pur si simplu, a fost un referendum fara obiect. "Iubirea fata de aproapele tau" inseamna sa-l lasi in pace, pana ce respecta pe ceilalti, precum si Legile tarii si ale UE. Ce vrea ACpF este o dictatura mascata in asa-zisele "sentimente crestine" etc. Dac s-ar fi venit la referendum cu o intrebare de genul "Doriti ca sa nu poata candida la functii in stat cei care au fost condamnati penal" sau "Doriti parlament unicameral, cu maxim 100 de deputati", ati fi vazut prezenta masiva.

12 octombrie 2018 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.