Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numărul românilor care aleg să-şi petreacă vacanţele în Dubai a crescut. Aşa arată cel mai recent studiu, potrivit căruia Dubai a înregistrat un număr record de 8,10 milioane de turişti internaţionali în primele şase luni ale anului 2018, ceea ce reprezintă o creştere constantă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Între timp, Romania a înregistrat o creştere semnificativă, înregistrând un număr de 39,816 de turişti, cu 22% mai mult decat aceasi perioada in anul 2017. Prima jumătate a anului 2018 a înregistrat, de asemenea, o creştere a contribuţiilor din partea SUA şi a Germaniei, acestea situându-se ferm pe poziţiile a şaptea şi opta, cu 327.000 şi, respectiv, 302.000 de turişti. „Primele şase luni ale anului 2018 au generat şi au susţinut o performanţă constantă, susţinând o creştere fermă pe pieţele globale generatoare de turişti. Suntem încântaţi că am reuşit să atragem 8,10 milioane de turişti în prima jumătate a anului 2018, iar acest lucru reprezintă încă un pas către obiectivul nostru de a deveni cel mai vizitat oraş din lume”, a explicat Sa Helal Saeed Almarri, director general al Dubai Tourism.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.