Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudorel Toader spune că a primit avizul negativ al CSM pentru propunerea sa ca Adina Florea să ocupe postul de procuror-şef al DNA.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a ministrului. De asemenea, tot acolo se precizează şi data la care Tudorel Toader va anunţa dacă îi trimite propunerea mai departe, preşedintelui Klaus Iohannis, sau dacă renunţă la procurorul din Constanţa şi desemnează pe altcineva.

Integral pe Digi24Comentarii

MOS ION ROATA Poate va va veni si avizul pentru a solutiona problema ... protocoalelor! Iata ca "bonbonelele pe coliva" care vizeaza seria abuzurilor de neimaginat si a modului cum a inteles gruparea de tip mafiot si criminal sa puna stapanare pe justitia romaneasca, au aparut in aceasta saptamana(oare ce ne rezerva viitorul?)!!! Protocoalele incheiate de Ministerul Justitiei si Inspectia Judiciara reprezinta aisbergul acestor nelegalitati si abuzuri! Si... nimeni si nimic nu se intampla! Ministrul Justitiei se plimba, Inspectia Judiciara se scuza, CSM tace(ca de obicei, ca deh ... "corb la corb nu-si scoate ochii" si ... caramaderia si ;parteneriatul" functioneaza in pofida evidentei acestor abuzuri) iar STATUL prin Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Presedintia "nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase"!!! Abuzarea cetateanului roman de rand apartine in totalitate STATULUI ROMAN! STATUL ROMAN este obligata sa spuna : STOP, AJUNGE! STATULUI ROMAN ii este frica de SECU! SECU controleaza si dispune in continuare! Cativa politicieni de frunte, printre care : Dragnea, Tariceanu, Toader, Manda, etc. fac figuratie politica prin declaratii belicoase, insa ceva concret pentru stoparea "ochilor albastri" si gruparii sale de tip mafiot si criminal : NIMIC! RUSINE, RUSINA SA VA FIE!

12 octombrie 2018 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.