Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată la Brăila, că i se pare "incredibil" ca, la trei ani de la aprobarea finanţărilor pentru construcţia podului peste Dunăre, să nu fie trimis la Bruxelles proiectul pentru realizarea acestui obiectiv.

"Am reuşit să punem în acordul cu Uniunea Europeană, în perioada 2014-2020, finanţarea nu doar a podului pe care şi-l doreşte toată lumea de zeci de ani, dar şi a lucrărilor de infrastructură aferente. După cum ştiţi, domnul Tudose, în ultima zi de mandat, a semnat contractul şi, totuşi, nu se întâmplă lucrurile. Am verificat la Bruxelles - de mai multe ori, ca să fiu sigur că e adevărat, pentru că nu puteam să cred -, până azi, când sunt la dumneavoastră, la Brăila, la Bruxelles nu a venit niciun proiect pentru finanţare pod peste Dunăre. Nu există o aplicaţie pentru finanţarea acestui pod. E incredibil ca, la trei ani de la aprobarea finanţării pentru podul peste Dunăre, să nu trimiţi la Bruxelles proiectul. Mi se pare extrem de ciudat şi nu înţeleg cum poţi să dai drumul la o lucrare fără ca mai întâi să-i prezinţi proiectul celui care o finanţează. Nu am mai întâlnit treaba asta şi o fi ceva putred aici", a declarat Ponta.

Integral pe AgerpresComentarii

Daca e pe bani europeni nu ne intereseaza, ca nu se pot fura.

12 octombrie 2018 9:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.