Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Tudor a prezentat, joi seară, la Punctul de întâlnire, rezultatul unui sondaj realizat de DC News în contextul așezărilor de pe scena politică.

La sondaj au răspuns 34.035 de cititori. Voturile stau în felul următor:

Klaus Iohannis: 24,34% (8.285 de voturi). Președintele e aproape la egalitate cu ”un candidat PSD”: 24,14% (8217 voturi).

"Lipsa unui nume din partea PSD generează o lipsă de hotătâre a celor ce votează. Prin urmare, electoratul fidel PSD bizează ”candidatul PSD”, cei care vor să-și pună ștampila pe politician așteaptă anunțul.

Pe de altă parte, îl avem și pe Dacian Cioloș, care probabil va fi susținut și de USR la prezidențiale și care ia voturi și de la Klaus Iohannis. Spre acesta au mers 3.642 de voturi, respectiv 10,70%", scrie DC News.

Procentul e unul scăzut având în vedere că sondajul e realizat în mediul online și că Dacian Cioloș are tocmai această putere, a Facebook-ului.

Cel mai votat este Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE și al Senatului. 40,81% din voturi au mers spre liderul ALDE, reprezentând 13.891 de voturi.


Comentarii

Mircea Draghici Oricum ar fi Iohannis ar bate la viitoarele alegeri prezidentziale orice candidat PSD-ist "de-l zvantura"... ca sa citez pe unul de-al lor.... Pai se compara mogaldanul de Dragnea, inculpat condamnat de doua ori ce traieste in amantlac cu juna blondina de 25 de ani dupa ce si-a parasit familia traditzionala, zic, se compara cu Iohannis ???....Iohannis este un tip cizelat, educat, inteligent, calculat, elegant, sportiv, cunoscator si vorbitor foarte bun de mai multe limbi straine, se misca foarte bine in prezentza celorlaltzi presedintzi de state straine si este agreat de mai marii lumii....Comparatzi aceste caracterizari cu Madam Dancila, Prim-ministra PSD-ista ce are inradacinat deja in popor apelativul de "Analfabeta"...

12 octombrie 2018 11:57

Sondaj online facut de spalatul pe creier Bogdan Chireac Trebuie sa spun mai mult?! In sondajul ala online al lui Bogdan Chireac (dcnews) au intrat alti spalati pe creier, ai lui Draghici, si au votat la trei calculatoare, sa iasa numarul.

12 octombrie 2018 9:01

Kuminecăturile Gemene Clar kuriștii i-au oferit pizderului cel bun președenția, oferind bonus un șut spectaculos în kurcubeul lui Konchita Wurst, cu zbor peste prag afară pe ușă. Probabil au cerut doar capul pizderului cel rău în schimb...

12 octombrie 2018 3:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.