Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a primit, la Palatul Victoria, pe Martin Selmayr, secretarul general al Comisiei Europene, şi pe Clara Martinez Alberola, şef de cabinet al preşedintelui CE, Jean-Claude Juncker.

Cu acest prilej, Dăncilă a reafirmat angajamentul României de a asigura o Preşedinţie eficientă şi pragmatică a Consiliului Uniunii Europene. "Suntem angajaţi să asigurăm o Preşedinţie eficientă şi pragmatică a Consiliului Uniunii Europene", a afirmat premierul Dăncilă în cadrul întâlnirii, conform unui comunicat de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, înalţii funcţionari europeni se află la Bucureşti într-o vizită care se derulează tradiţional în statul UE care se pregăteşte să preia Preşedinţia Consiliului. Vizita este înscrisă în "calendarul dens" de dialog al Guvernului României cu partenerii europeni, state membre sau instituţii europene, din semestrul al doilea al acestui an, precizează Executivul.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.