Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce deja celebrele înregistrări din interiorul PSD au fost „transpirate” în presă, președintele partidului, Liviu Dragnea și fidelii acestuia pun la cale, în spatele ușilor închise, răzbunarea. Prima măsură care urmează: Excluderea baronului de Dâmbovița din conducerea partidului celor trei trandafiri.   

Potrivit surselor EVENIMENTUL ZILEI, Adrian Țuțuianu o suspectează pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene și parlamentar de Dâmbovița, că a virat în mass-media înregistrările amintite, tocmai pentru a-i forța mazilirea. Înregistrările ar fi fost făcute de fidelii Rovanei din PSD Dâmbovița. De asemenea, noul scandal are scopul de a îngropa rapid controversele stârnite de eșecul lamentabil al referendumului pentru familia tradițională.

PSD pare să practice masiv, în interiorul său, ceea ce public reproşează altora: folosirea tehnicilor secrete de înregistrare, constată ADEVĂRUL. O nouă întregistrare în care liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, îi critică pe colegi de partid, într-o şedinţă pe plan local, a fost făcută publică miercuri seara.

De data aceasta, vizaţi de vicepreşedintele social-democrat au fost ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, concubinul acesteia, senatorul Claudiu Manda, dar şi ministrul Turismului, Ioana Bran. Deşi Ţuţuianu se aude pe înregistrare povestindu-le colegilor săi din teritoriu o conversaţie aprinsă din ultimul CEx- al PSD, Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au negat că discuţiile ar fi decurs aşa, sugerând astfel că Ţuţuianu îşi minte colegii pentru a-şi crea o altă imagine de luptător.

Pe de altă parte, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, îi ia apărarea liderului din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, anunță ANTENA3. Buzatu îi transmite lui Liviu Dragnea că nu este nici bine și nici corect să forțeze o excludere sau o sancționare a lui Adrian Țuțuianu, avertizând că „mulți au devenit prea ultrasensibili în PSD”. „S-a stârnit o adevărată nebunie cu înregistrările acestea audio în care-l auzim pe colegul Adrian Țuțuianu că zice și că drege! Ce este așa de grav în chestia asta?!

Lumea nu are ce face dacă se pregătește să ia în serios discuții înregistrate pe ascuns din nu știu ce ședințe care au avut loc în teritoriu. Păi, cred că dacă am avea înregistrări din toate organizațiile PSD, ne-am distra copios când am afla ce cred unii despre ceilalți.(...) Eu zic că distracția este cu mult mai sănătoasă decât conflictul, indiferent cum am pune problema. Lui Adrian Țuțuianu i s-ar putea răspunde la mișto, cu vreo ironie isteață, dar nu cu amenințări sau sancțiuni, fiindcă nu cred că acestea își au locul în cazul de față.

Eu cred că mulți au devenit prea ultrasensibili în PSD. Ideea aceasta de a sancționa, de a penaliza orice poziție care contravine conducerii de partid sau majorității nu cred că este corectă. Dimpotrivă, poate fi falimentară. Sancționările și penalizările nu sunt niște măsuri foarte bune, sper să nu se ia în calcul așa ceva. În fond, este vorba doar despre niște declarații care nu au fost făcute în spațiul public, ci în interiorul unei ședințe de partid, fiind înregistrate pe șest. La așa ceva se răspunde cu replici ironice, usturătoare, nu cu sancțiuni și penalizări”, a declarat Dumitru Buzatu pentru PSNEWS.

Tot cu prudenţă s-a exprimat pe subiect şi Marcel Ciolacu, unul dintre membrii PSD încadrat în tabăra puciştilor, acesta declarând că „este ruşinos că s-a ajuns la înregistrarea între colegi”, afirmă ROMÂNIA LIBERĂ.

Într-un alt fragment de înregistrare, Ţuţuianu vorbeşte despre Paul Stănescu: ”A spus cam aşa, în stilul lui, mai cu aritmetica aşa (...): «băi ăştia care vreţi voi cu Dragnea, luaţi-l de mână şi ieşiţi prin Bucureşti. Sau luaţi-l din mână aia de la Braşov sau de la Cluj şi ieşiţi cu el prin oraş. Şi dacă lumea vă primeşte bine, noi suntem nişte idioţi. Dacă lumea vă înjură, asta e riscul vostru». Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”.

Vicepremierul Paul Stănescu a spus, joi, că nu îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Adrian Ţuţuianu relatează că Stănescu le-a cerut colegilor să verifice reacţia oamenilor dacă ies pe stradă cu liderul PSD, anunță COTIDIANUL. Întrebat, joi, la Parlament, dacă îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns negativ.  „Nu. Cu nimeni nu mi-e ruşine”, a declarat Stănescu, la ieşirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. 

Chestionat de presă dacă este reală relatarea lui Adrian Ţuţuianu şi dacă le-a cerut colegilor să facă un experiment să iasă cu Liviu Dragnea pe stradă să vadă reacţia oamenilor, Stănescu a zâmbit şi s-a întors cu spatele la jurnalişti. „Nu ştiu”, a spus vicepremierul.Comentarii

v Partidul de mamute conduce Romania. Dragnea va fute-n cur.

14 octombrie 2018 11:10

Mircea Draghici "Partid de Maimutze...." este adevarat....aceasta caracterizare edificatoare s-a impregnat in memoria colectiva a poporului roman precum porecla data de Ion Iliescu lui Geana....adica "Prostovan"...sau cea data Madamei Dancila de striga lumea dupa ea, adica "Analfabeta"....

13 octombrie 2018 12:19

v D-l Dragnea are oase de smecher. Va fute-n cur pe toti.

13 octombrie 2018 8:35

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei As da o muie. E vreun postac Psd? Nu v ca pute!

12 octombrie 2018 18:47

solo Uitati-va la Dragnea. Si-a tras o freza noua, si-a tuns si mustata. Doar perciunii se pare ca nu si i-a aranjat. Mutra fioroasa ne arata ca-i gata de lupta. Nu se va lasa ca doar nu vrea sa moara ca prostu: adica inecat la mal dupa ce a "dus partidul la castigarea alegerilor". Hai baiatule, mai repede cu destramarea partidului ca ne asteapta vremuri grele. De la 1 ianuarie Romania poate avea Presedentia Consiliului Uniunii Europene sau sa iasa din UE.

12 octombrie 2018 14:28

Teicansorinmi Cum adica domni ? Acesti psdisti, in frunte cu taranoiul din Teleorman sun cea mai fioroasa colectie de mitocani si de neamuri proaste din Romania din ultimii 300 de ani !

12 octombrie 2018 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.