Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Câteva mii de credincioşi stau la rând, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, coada pelerinilor ajungând, joi la prânz, la trei kilometri.

Racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva a fost scoasă din interiorul Catedralei Mitropolitane joi dimineaţă, într-o procesiune la care au asistat câteva mii de credincioşi.

Racla a fost purtată pe umeri de către preoţi, fiind necesară intervenţia jandarmilor, întrucât oamenii prezenţi în catedrală s-au îmbulzit pentru a atinge sfintele moaşte.

Oamenii s-au aşezat la rând încă din noaptea de miercuri spre joi, în jurul catedralei. La Iaşi au ajuns, în cursul dimineţii, 7.000 de oameni din localitatea Voluntari, îmbarcaţi în 140 de autocare, puse la dispoziţie de primăria din localitate.

Integral pe România LiberăComentarii

Vasile Mircescu Hai ca poate se difuzeaza virusul pestei porcine africane si-n mijlocul Moldovei sa stim una si buna....Daca tot se stia de pericolul asta de ce Patriarhia n-a dus Racla cu Moastele la o Catedrala din orase ale judetzelor deja afectate de virus...se perindau pe acolo pelerinii din judetzele afectate....apoi aduceau acasa in Iasi racla cu mostele Sf.Parascheva sa se perinde si ceilaltzi din judetzele neafectate de virus...Cum de la Referendum s-a cooperat asa de bine dar degeaba intre BOR si Guvernul politic si acum cand este pericolul cel mare de raspandire a virusului pestei porcine africane s-a lasat doar la latitudinea Bisericii Ortodoxe Romane care a hotarat cum e mai bine pentru ea?...

11 octombrie 2018 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.