Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deşi în cotidianul vremurilor noastre leuşteanul şi-a pierdut rolul de plantă medicinală, fiind folosit cu precădere în bucătărie, calităţile sale terapeutice sunt în continuare exploatate în fitoterapie. Şi nu doar sub forma cunoscutelor ceaiuri din frunze, ci şi sub forma unor valoroase remedii obţinute din rădăcina acestei plante.

Populara plantă perenă cu rădăcina pivotantă, cărnoasă şi frunze dinţate şi compuse este apreciată, în bucătărie, mai ales aromei sale specifice. Fitoterapia o recomandă însă, cu rezultate deosebite, în curele de detoxofiere a organismului dar şi pentru tratarea mai multor probleme de sănătate.

Citiți mai multe pe antena3.ro


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.