Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezultatele acestui referendum ar fi trebuit să genereze o complexitate de concluzii, căci datele permit acest lucru. Nu s-a întîmplat nici pe departe aşa ceva. Cel puţin primele reacţii au scos la iveală analize extrem de superficiale, născute de interese partizane cu o parte a eşichierului politic, fiecare încercînd să demonstreze că adversarul a pierdut. În realitate, acest referendum ne oferă suficiente date pentru o analiză obiectivă, din care toată lumea ar avea cîte ceva de învăţat. Vom încerca mai jos o asemenea analiză.

PRIMUL CARE A PIERDUT A FOST LIVIU DRAGNEA. În mod cert, Liviu Dragnea este principalul perdant de după acest referendum. El a deturnat această iniţiativă civică, încercînd să folosească în interesul său un previzibil rezultat în favoarea familiei tradiţionale. Dacă referendumul ar fi trecut, Liviu Dragnea ar fi făcut turul televiziunilor, lăudîndu-se cu susţinerea populară de care se bucură PSD, în general, şi el, în mod special!

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.