Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiscul a demarat procedurile de recuperare a prejudiciului de aproape 3 milioane de euro la a cărui restituire a fost condamnată Elena Udrea în dosarul “Gala Bute”, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul ANAF.

Potrivit surselor G4Media.ro, ANAF a trimis notificări şi somaţii la domiciliul din cartea de identitate a Elenei Udrea, însă toate actele procedurale s-au întors întrucât fostul ministru nu a autorizat pe nimeni să îi primească corespondenţa.

Contactat de către ANAF, unul dintre avocaţii Elenei Udrea a promis că “sună el mai târziu”, iar altul a declarat că a avut contract cu fostul ministru doar pentru reprezentare în faţa instanţei, nu şi a Fiscului. Prin urmare, fiind de notorietate că este fugită în Costa Rica, inspectorii au solicitat “instituirea unui curator de către instanţă” pentru reprezentarea Elenei Udrea în faţa organelor fiscale, însă procedura este greoaie.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.