Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei dintre cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la compania turcească Otokar au fost scoase pe străzile Bucureştiului, miercuri dimineaţă, pentru teste. Societatea de Transport Bucureşti (STB) a scos, miercuri, pe traseu, pentru teste, trei dintre cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la Otokar. Surse din cadrul Municipalităţii au precizat, pentru Mediafax, că cele trei autobuze au fost scoase pe traseu pentru instruirea şoferilor. Practic, şoferii care au fost instruiţi de către angajaţii constructorului turc vor instrui şi ei, la rândul lor, şoferii STB care vor circula cu aceste autobuze.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Au trecut vremurile cand romanii stiau sa faca autobuse. Pacat ca nimeni nu vede ca avem o industrie de lohn, si, daca patronii considera ca in China salariile sunt mai mici, inchid totul. Totusi, putea sa fie mult mai rau - in loc de autobuse (oricum, folositoare) sa se arunce banii in cauza pe armament (nu numai nefolositor, dar chiar daunator).

11 octombrie 2018 10:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.