Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că ministrul Transporturilor, Lucian Şova, ar trebui să plece din funcţie, pentru că nu a reuşit să trimită Comisiei Europene proiectul Autostrăzii Iaşi - Târgu Mureş.Chirica spune că nu mai este timp de experimente, adică de miniştri "puşi cu mâna din sectoare pe care nu le stăpânesc deloc".

Mihai Chirica a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că, de doi ani, Guvernul PSD nu reuşeşte să pună pe masa Comisiei Europene proiectul Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, pentru a primi finanţare.

"Cred că a venit momentul ca domnul ministru Şova să părăsească acest minister, l-a gestionat foarte prost. M-am săturat de acest joc al minciunii", a spus Mihai Chirica.

Primarul Iaşiului a adăugat că România nu mai are timp de experimente, adică de miniştri "puşi cu mâna din sectoare pe care nu le stăpânesc deloc".

Mihai Chirica a afirmat că a ales să facă aceste afirmaţii în săptămâna în care la Iaşi vor sosi zeci de mii de credincioşi pentru a participa la pelerinajul de la Catedrala Mitropolitană, întrucât "este important ca oamenii să cunoască adevărul".

Integral pe România LiberăComentarii

Vasile Marin Domnule Primar de Iasi, de ce nu iei dumneata modelul aplicat de marile municipii din vestul tzarii adica Cluj-Oradea-Arad-Timisoara...Cred ca sti ca primarii acestor mari orase au facut un "Tratat de dezvoltare" in care au shuntat Guvernul roman impotent si incapabil si s-au angajat singure sa faca proiecte de dezvoltarea transportului si drumurilor intre ele...Implicatzi-va voi Iesenii si Targ-muresenii cu acest proiect si mergetzi direct la Madam Corina Cretzu la Consiliul European...

11 octombrie 2018 14:20

Ce mai la deal la vale ! politikia este cea mai mare curvă!!!!

11 octombrie 2018 9:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.