Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că se va întâlni joi, de la ora 15.00, la Strasbourg, din nou cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, întrebat de ce nu a luat în considerare opinia Comisiei de la Veneţia în adoptarea OUG pentru operaţionalizarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, că orice lege poate fi modificată.

„Mâine (joi- n.r.), la orele 15.00, voi fi la sediul Comisiei de la Veneţia, care este la Strasbourg. Normele constituţionale, validarea de către instanţa constituţională, certifică să spunem conformitatea soluţiei legislative cu exigenţele constituţionale. Mai departe, legea, ca orice lege, este perfectibilă şi poate fi modificată pe parcurs, cum şi legea 304, de 14 ani, din 2004 de când este în vigoare, a tot fost modificată şi de multe ori a fost declarată neconstituţională”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Guvern, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Integral pe MediafaxComentarii

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei As da o muie. E vreun postac gaozar bolshevic psd-ist prin zona? Nu v ca pute!

11 octombrie 2018 13:53

MOS ION ROATA Poate va intalniti si cu ... protocoalele! Iata ca "bonbonelele pe coliva" care vizeaza seria abuzurilor de neimaginat si a modului cum a inteles gruparea de tip mafiot si criminal sa puna stapanare pe justitia romaneasca, au aparut in aceasta saptamana(oare ce ne rezerva viitorul?)!!! Protocoalele incheiate de Ministerul Justitiei si Inspectia Judiciara reprezinta aisbergul acestor nelegalitati si abuzuri! Si... nimeni si nimic nu se intampla! Ministrul Justitiei se plimba, Inspectia Judiciara se scuza, CSM tace(ca de obicei, ca deh ... "corb la corb nu-si scoate ochii" si ... caramaderia si ;parteneriatul" functioneaza in pofida evidentei acestor abuzuri) iar STATUL prin Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Presedintia "nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase"!!! Abuzarea cetateanului roman de rand apartine in totalitate STATULUI ROMAN! STATUL ROMAN este obligata sa spuna : STOP, AJUNGE! STATULUI ROMAN ii este frica de SECU! SECU controleaza si dispune in continuare! Cativa politicieni de frunte, printre care : Dragnea, Tariceanu, Toader, Manda, etc. fac figuratie politica prin declaratii belicoase, insa ceva concret pentru stoparea "ochilor albastri" si gruparii sale de tip mafiot si criminal : NIMIC! RUSINE, RUSINA SA VA FIE!

11 octombrie 2018 10:45

TuDorele fa ceva!.Tudorel a facut ceva cam moale in care a si calcat cu pantofii lui de universitar . Raportul lui parca este scris de Voiculescu pe cand era cazat la mititica!

11 octombrie 2018 8:16

“TuDorele fa ceva!” . Tudorel a facut … ceva cam moale in care a si calcat cu pantofii lui de “unive . Raportul lui parca este scris de Voiculescu pe cand era cazat la mititica!

11 octombrie 2018 8:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.