Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a solicitat, miercuri, în cadrul unei dezbateri din Parlamentul European, să ştie dacă mai există vreun stat european în care să se fi încheiat protocoale între serviciile secrete şi instituţii judiciare, acuzând că UE nu a acţionat în niciun fel faţă de abuzuri.

"În ultimii 3 ani, nu am văzut niciun fel de schimbare în atitudinea Uniunii Europene sau a Parlamentului European referitor la situaţia sistemului judiciar din România. Cred că este timpul totuşi să schimbăm această perspectivă. A venit momentul ca noi să punem întrebările", a declarat Daniel Dragomir, miercuri, la o dezbatere privind reforma justiţiei din România.

Fostul ofiţer SRI a acuzat că protocoalele încheiate între serviciile secrete şi instituţiile judiciare încalcă legile ţării şi drepturilor celor aflaţi în procese la o judecată echitabilă.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.