Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Greu de intuit ce echipă va alinia Contra împotriva Lituaniei. Asta deși, cu excepția lui Bălașa, accidentat, el are la dispoziție întreaga garnitură cu care a început în septembrie meciul de 2-2 de la Belgrad. Aceea a fost Tătărușanu – Manea, Bălașa, Săpunaru, Bancu – R. Marin, P. Anton – Chipciu, Stanciu, Drăguș – Țucudean. I-am așezat pe „tricolori” în 4-2-3-1.

Fiind sistemul drag lui Contra, e de presupus că nu-l va schimba la Vilnius. Sunt însă voci care pretind că ar fi tentat să renunțe la un închizător și să recurgă, pentru eficacitate, la două vârfuri. Situație în care ar ieși din schemă P. Anton, iar Keșeru ar deveni titular lângă Țucudean. Ambii atacanți sunt în formă, lideri în clasamentul golgeterilor. Autorul unui hat-trick duminică, la Vrața-Ludogoreț, 1-4, Keșeru are 8 goluri din 11 etape în Bulgaria. Ca Țucudean și Mitriță în Liga 1.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.