Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şi în acest an, EUNIC România (Reţeaua Europeană a Institutelor Culturale Naţionale) organizează în octombrie Luna Literaturii Europene, un proiect amplu ce însumează peste 50 de evenimente.

Programul Lunii Literaturii Europene este unul extrem de divers, reunind evenimente adresate tuturor categoriilor de public: de la ateliere pentru copii, la dezbateri, conferinţe, concursuri şi adaptări teatrale.

„Luna Literaturii Europene este o ocazie de a aduce împreună activităţile literare ale membrilor EUNIC România într-un program care sărbătoreşte diversitatea culturală europeană, dar şi intersecţiile dintre culturile şi literaturile europene. Programul evenimentelor din Luna Literaturii Europene este şi el unul divers, care integrează activităţi distractive pentru copii şi părinţi, evenimente tradiţionale de lecturi şi traduceri, precum şi campanii digitale. Credem în puterea literaturii de a ne aduce împreună şi de a promova înţelegerea, cooperarea şi diversitatea! Ne dorim ca în luna octombrie să sărbătorim asta alături toţi iubitorii de lectură mici sau mari.” (Nigel Bellingham, Director British Council România)

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.