Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Renumită pentru cea mai mare concentraţie de minerale, Staţiunea balneară Băile Sărate din judeţul Mureş oferă o gamă largă de proceduri, efectuate cu echipamente de ultimă generație. Concentraţia de minerale de 135,586 mg/l, ce conține iod, calciu, magneziu, potasiu și azotaţi, conferă acestor ape importante proprietăţi terapeutice.

Apa are cel mai mare conţinut de iod din Transilvania (11,4 mg/l), iodul fiind foarte important pentru longevitate. Efectele benefice sunt lărgite şi de existenţa nămolului mineral terapeutic cu o încărcătură minerală de 50 – 70%. Apele minerale de la Băile Sărate acţionează asupra organismului prin factorul termic, temperatura apei clorurosodice de la Băile Sângeorgiu de Mureş, atât la cadă, cât şi la bazin, variind între limitele 34-36 de grade Celsius, iar în piscine, între 24-31 de garde Celsius.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.