Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preotul Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie, din cadrul Universității Valahia Târgoviște și preot paroh în Viforata, județul Dâmbovița, a avut, marți, o reacție vehementă pe Facebook, în urma rezultatului referendumului pentru redefinirea familiei în Constituție.

„Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizam prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare.

Este momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva Bisericii și a lui Dumnezeu”, a scris preotul pe Facebook.


Comentarii

vio esti un idiot , n-ai inteles nimic!

9 octombrie 2018 18:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.