Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reţinută de aproape o săptămână de patru agenţi Interpol, pe străzile din San Jose, în timp ce se afla la plimbare cu bebeluşul şi iubitul, Elena Udrea a vorbit pentru prima dată de la arestării. Este revoltată de ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că susţine că are statut provizoriu de refugiat. Fostul ministru al Turismului le-a făcut mărturisiri jurnaliştilor de la Antena 1, care au vizitat-o la penitenciarul de femei "El Buen Pastor" din Costa Rica.

Elena Udrea a ajuns după gratii în ţara în care credea că va scăpa de pedeapsă. Blonda a fost ridicată de pe stradă, într-un moment în care nici prin cap nu-i trecea ce avea să se petreacă. Adrian Alexandrov a făcut declaraţii despre acţiunea celor patru agenţi Interpol şi despre cât de speriaţi au fost când au auzit că Elena Udrea trebuie să se despartă de fetiţă.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.