Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a afirmat, luni, că nu mai acceptă insulte din partea Guvernului României, în contextul în care a avertizat de nenumărate ori autorităţile de la Bucureşti că România pierde bani din lipsa proiectelor, însă a fost apostrofată că spune lucrurilor pe nume.

"Este de datoria mea de comisar pentru politică regională să avertizez toate statele membre, deci implicit şi România, despre riscul pierderilor sau dezangajărilor de fonduri, mai ales în domeniul infrastructurii, având în vedere că sunt lucrări complexe, care necesită ani de zile, şi trebuie să îmi fac datoria şi să spun atunci când o ţară riscă să îşi piardă şansa la dezvoltare pentru generaţii întregi. După cum ştiţi, de când am devenit comisar european pentru politică regională, am încercat să ajut cu rata de absorbţie pentru regiunile mai puţin dezvoltate. În cazul României, am făcut eforturi extraordinare, în sensul că am fazat foarte multe proiecte în valoare de trei miliarde de euro, practic am degrevat bugetul naţional de trei miliarde de euro, bani care ar fi fost pierduţi", a spus oficialul european, într-o conferinţă de presă susţinută la Bruxelles.

Integral pe AgerpresComentarii

Florin Bilei Sug EURO-poolla prin jungla & #REZIST!

10 octombrie 2018 23:56

Corina Creatza îmi bag EURO-poolla lu' betzivanu' de Juncker în EURO-râtul Dvs., daca ma mai inervati su nu deschideti ciocu', sa "absorbiti" - ia hai sictir ca-mi iau sacu' cu "fonduri" si plec în Costa Rica - sa va foot în "print" - marsh ca va ia dracii!

10 octombrie 2018 23:55

UP DATE: "La salariul meu accept sa sug EURO-poolla, da' insulte nu, nu. nu!" a sarit Creatza si i-a mai si amenintat cu facaletzu' pe membrii Guvernului, ca daca mai zic ceva iese cu nasoale ... Cu respect, Redactia

10 octombrie 2018 23:51

Viorica Paduchi-Lati Dancila Se vede ca nu i-a supt-o lu Dragnea.

10 octombrie 2018 15:43

Viorica Paduchi-Lati Dancila Se vede ca nu i-a supt-o lu Dragnea.

10 octombrie 2018 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.