Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa Rose McGowan (45 de ani), una dintre femeile care l-au acuzat de viol pe producătorul Harvey Weinstein (66 de ani) şi practic a dat naştere campaniei „#MeToo“ a întors armele împotriva mişcării, afirmând că este „o minciună“.

Rose McGowan, una dintre cele mai vocale activiste ale mişcării online #MeToo, a declarat, într-un interviu pentru Sunday Times Magazine, că revoluţionara campanie de la Hollywood împotriva hărţuirilor sexuale nu este altceva decât „o minciună, un rahat“. Rose Mcgowan, care l-a acuzat de viol pe mogulul de film căzut în dizgraţie Harvey Weinstein (67 de ani), a mărturisit că lupta Hollywood-ului împotriva hărţuirilor sexuale este una superficială, scrie USA Today.

Integral pe AdevărulComentarii

Panarame sunteti toate! Astea de v-amintiti de viol la ani lumina dupa. Dupa atata timp e clar ca o faceti doar sa va bagati in seama.

8 octombrie 2018 14:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.